Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Maastricht University – Rechtenfaculteit

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Maastricht University – Rechtenfaculteit

Over deze website

LAW.next is onderdeel van de Maastricht University Faculteit der Rechtsgeleerdheid en biedt exclusief, hoogwaardig postacademisch onderwijs aan met veel aandacht voor kwaliteit, actualiteit en praktijkgerichtheid. LAW.next, het opleidingsinstituut van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, is er voor iedereen die voor vraagstukken staat in de juridische beroepspraktijk, op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen of zich verder wil ontwikkelen op het juridisch vlak.

Onze cursuslocatie voor professionals is gehuisvest in het markante gebouw van de Maastrichtse rechtenfaculteit, in het prachtige Zuid-Limburg waar kwaliteit van leven en professioneel ontwikkelen hoog in het vaandel staan. Neem je liever deel op afstand? Dan kan met onze online cursussen.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”