Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Maastricht University – MURA

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Maastricht University – MURA

Over deze website

UMIO verzorgt samen met Maastricht University de Maastricht University opleiding tot Registeraccountant (MURA). De MURA is een kleinschalige opleiding met docenten die beschikken over hoogwaardige theoretische expertise en rijke praktijkervaring. De opleiding biedt een uitstekende voorbereiding op de accountantspraktijk door naast de basisvakken nadrukkelijk in te spelen op de bredere kennisgebieden, vaardigheden en competenties die een registeraccountant nodig heeft om in zijn moderne rol te kunnen fungeren. Dat betekent onder meer dat hij zich op basis van een brede kennisbasis moet kunnen inleven in de problematiek van het management. Daarbij gaat het ook om houding en attitude en zijn juist zaken als ethiek en sociale vaardigheden van essentieel belang. Daarnaast speelt IT en data analytics een voorname rol in de opleiding. De studenten worden hierbij voorbereid op het behalen van de Certified Information Systems Auditor kwalificatie, waardoor studenten eveneens een IT auditor kwalificatie kunnen behalen. Daarmee is de MURA uniek in Nederland.


De opleiding verzorgt het theoretisch deel van de opleiding tot Registeraccountant in nominaal vierentwintig maanden en start ieder jaar in september aan het begin van het nieuwe academische jaar. Het onderwijs vindt op vrijdagen plaats. In januari, februari en maart is geen onderwijs in verband met het “busy season” bij de accountantskantoren.


Als je de opleiding met succes afsluit en daarnaast slaagt voor het praktijkexamen, kun je je laten inschrijven in het accountantsregister. Je mag je dan registeraccountant noemen en de titel RA voeren.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”