Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Hamster Cleaning

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Hamster Cleaning

Over deze website

Hamster Cleaning is gespecialiseerd in het inspecteren en reinigen van ventilatiesystemen en meer specifiek de luchtkanalen. Dit bevordert de persoonlijke hygiëne, de luchtkwaliteit, de brandveiligheid, de levensduur en zorgt voor energiebesparing van een installatie. Door het constant vernieuwende en uitgebreide machinepark en het zelf ontwikkelde Smart Cleaning Concept, brengt Hamster Cleaning elke opdracht tot een goed einde (luchtkanaalreiniging, ventilatieonderhoud, procesextractie en reiniging van vetkanalen), getuige onze vele recensies.

Hamster Cleaning voert dagelijks projecten uit in diverse sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, mkb’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, universitaire ziekenhuizen, laboratoria en de voedingsindustrie. Het is onze ambitie om steeds de meest betrouwbare luchtkanaalreinigingspartner te zijn.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”