Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Pedicure I Piedi

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Pedicure I Piedi

Over deze website

Nagels knippen, schoonmaken, eelt, likdoorn en/of ingroeiende nagel verwijderen, hielkloven behandelen en massage. Gewoon genieten!

Mijn naam is Anita Capponi. Jarenlang ervaring als pedicure in Maastricht en omstreken. Uiteraard ben ik in het bezit van het diploma Medisch Pedicure, het hoogst haalbare certificaat in de pedicurebranche.

Ik heb een eigen praktijk in Maastricht, waar wordt gewerkt volgens de code van het voet verzorgingsbedrijf. Als ambulant medisch pedicure kom ik ook bij u thuis, wel zo makkelijk en zeker ook voor degenen onder u die moeilijker ter been zijn of geen vervoer hebben.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”