Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Leev Makelaardij

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Leev Makelaardij

Over deze website

Toen ik zelf op zoek was naar een nieuwe woning, merkte ik dat er een hoop komt kijken bij het kopen van een huis. Je moet aan zó veel dingen denken, dat het weleens stressvol kan zijn. Niet alles verloopt altijd even soepel, waardoor ik wist: dit wil ik ook, maar wel op mijn eigen, fijne manier!

Je huis is je basis, dus dan kun je maar beter voor een droomhuis kiezen. Iedere keer als ik met een cappuccino op het bankje voor mijn droomhuis zit, geniet ik met volle teugen. En dat is wat ik jou ook gun! Een huis (ver)kopen is een intensief proces en het is niet gek dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Het scheelt een hoop stress als je iemand aan je zijde hebt die aan alles denkt en je een hoop uit handen neemt. Met twee studerende kinderen die zich op de startersmarkt bevinden, kan ik me goed inleven in jouw wensen en behoeften voor de koop en verkoop van een nieuw huis.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”