Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

La Bodega | Tapas Maastricht

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

La Bodega | Tapas Maastricht

Over deze website

La Bodega is gevestigd in het centrum van Maastricht. Het pand stamt uit de 17e eeuw en is in 2006 geheel gerestaureerd. Bij binnenkomst waant men zich in een tapas bar in Spanje. Alles is Spaans in La Bodega; het interieur, de muziek en het gehele tapas assortiment. Bij ons kunt u terecht voor een borrel, klein hapje of een uitgebreide maaltijd.

Wij werken hoofdzakelijk met Spaanse en dagverse producten. Spaanse authenticiteit en gastvrijheid staat bij La Bodega hoog in het vaandel. Onze naam zegt het al, wij hechten veel waarde aan een goed gevulde wijnkelder. Wij hebben dan ook een ruim aanbod Spaanse wijnen die mooi passen bij onze authentieke tapas. Voor een overheerlijke sangria, cerveza of verfrissende cocktail bent u ook aan het juiste adres!

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”