Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Gezond in het kwadraat

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Gezond in het kwadraat

Over deze website

Voedingsdeskundige Maastricht / Valkenburg


Verantwoord, gezond eten én leven is een flinke uitdaging in de huidige maatschappij. Waar de ongezonde keus continu zichtbaar is en zelfs gepromoot wordt, moet je stevig in je schoenen staan en kennis van zaken hebben, om de juiste keuzes te kunnen maken. Laat mij je helpen! Door mijn achtergrond als arts en aanvullende opleidingen op het gebied van leefstijl, kan ik je goed helpen op jouw weg naar gezondheid voor lichaam en geest.

Samen analyseren we jullie eetpatroon en/of leefstijl en optimaliseren we dit, rekening houdend met jullie persoonlijke wensen. Samen op jacht naar gezond eten in de supermarkt en je eigen keukenkastjes vullen met gezonde voeding? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ik bied naast de mogelijkheid voor een los consult, ook verschillende totaalpakketten aan.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”