Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Chirurgisch Centrum Maastricht

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Chirurgisch Centrum Maastricht

Over deze website

De algemene chirurgie, het moederspecialisme van alle snijdende specialismen, heeft in de afgelopen jaren een steeds verder gaande specialisering doorgemaakt. In sommige grotere ziekenhuizen is de focus hierdoor meer komen te liggen op de grotere ingrepen met als gevolg dat er langere wachtlijsten zijn ontstaan voor de relatief kleinere en veelvoorkomende ingrepen. Wij vinden dat dit anders kan en richten ons juist op de veel voorkomende algemeen chirurgische ingrepen.

CCM is opgericht om betere algemeen chirurgische zorg te leveren zónder lange wachttijden. Onze kliniek richt zich op de wensen van de patiënt en de deskundigheid van de specialist; service, kwaliteit van zorg en expertise staan voorop.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”